Voordelen van doorverwijzen

Assurantieadviseurs en cliënten met letselschade

Samenwerken assurantieadviseur en Nostimos

Als assurantieadviseur wilt u uw cliënten – en nabestaanden – deskundig bijstaan en hen goed van dienst zijn. Ook bij opgelopen letselschade door een verkeersongeval, bedrijfsongeval, door dieren
of bij overlijden na een ongeluk. 

Dit zijn zaken die veel specialistische kennis en een forse tijdsinspanning vragen. U kunt altijd gebruikmaken van de jarenlange ervaring en persoonlijke ondersteuning van de letselschade-experts van Nostimos. 
Wij helpen uw cliënt doortastend en vasthoudend bij het regelen van de letselschade en zorgen dat uw cliënt krijgt wat hem of haar toekomt. Daartoe verdiepen wij ons grondig in de persoonlijke situatie van de cliënt. Dat gaat verder dan een financiële genoegdoening. Wij geloven in de kracht van persoonlijk contact. Met ons landelijk netwerk van acht kantoren is er altijd een kantoor bij u in de buurt en dus ook een expert die gemakkelijk bij u of uw cliënt langs kan komen voor een gesprek.
Selecteer uw provincie op de landkaart voor een kantoor bij u in de buurt.

Kosten voor inschakeling van Nostimos

Inschakeling kost niets! De kosten voor onze inschakeling zijn een onderdeel van de schade en moeten door de verzekeraar van de veroorzaker worden betaald. Ook als uw cliënt een rechtsbijstandverzekering heeft afgesloten. Wij sturen onze declaratie rechtstreeks naar de aansprakelijke partij. Uw cliënt wordt daar dus niet mee belast.

Werkwijze bij een rechtsbijstandverzekering

Als uw cliënt een rechtsbijstandsverzekering heeft afgesloten, is het dan verstandig om alsnog Nostimos in te schakelen? Jazeker, want uw cliënt hoeft bij letselschade geen beroep te doen op zijn rechtsbijstandverzekering. De behandeling doen wij op een betrokken en persoonlijke wijze. Uw cliënt kijkt dan niet alleen tevreden terug op de samenwerking met u als assurantieadviseur, maar ontvangt door onze professionele inzet ook de hoogste haalbare schadevergoeding. Een duidelijke win-win situatie.

Register Letselschade

Nostimos handelt volledig in het belang van het slachtoffer of van de nabestaanden. Om onze onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en deskundigheid zichtbaar te maken, zijn wij ingeschreven bij het Register Letselschade.

Vrijblijvend kennismaken met Nostimos

Ziet u wel de toegevoegde waarde van de expertise van Nostimos op uw werkzaamheden? Maar zou u eigenlijk meer willen weten over de mogelijkheden? Klik dan op onderstaande knop voor een vrijblijvend advies of voor het maken van een afspraak. U kunt ook bellen met 0800 – 667 84 66 (gratis).

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

Laat hier uw gegevens achter en ik bel u zo snel mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.