Werkwijze intermediair

Nostimos heeft een heldere werkwijze met ruimte voor samenwerking op maat

Kosteloze dienstverlening

Nostimos staat allereerst voor de best mogelijke en deskundige dienstverlening waar het letselschade- en overlijdensschadezaken betreft. Met onze ruim 30 jaar ervaring, breed ontwikkelde en gemotiveerde collega’s, gaan wij altijd voor het beste resultaat. Onze persoonlijke aanpak en inzet op maat zorgt voor vele tevreden cliënten.

Daarbij is onze dienstverlening voor intermediairs – assurantie-adviseurs en advieskantoren – gratis waar het letselschadezaken betreft. Onze kosten komen voor rekening van de tegenpartij.

Doordat wij acht vestigingen, verspreid over heel Nederland hebben, is er ook altijd een vestiging bij u in de buurt. Dat vergemakkelijkt het persoonlijk contact tussen u, uw cliënt en Nostimos.

Wilt u ondersteuning bij het regelen van letselschade voor uw cliënt? Bent u benieuwd hoe wij hierbij te werk gaan? En wat wij concreet voor u kunnen betekenen? Als u het formulier invult via de knop, voor advies of een vrijblijvende afspraak, dan zorgen wij dat die deskundige contact met u opneemt die het beste aansluit bij uw vraag. U kunt ook gratis bellen naar 0800 – 667 84 66.

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

Laat hier uw gegevens achter en ik bel u zo snel mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.