Terug naar het overzicht

vrijdag 28 september, 2018

Met Nostimos en yoga weer snel op de been na een whiplash

Het zal je maar gebeuren. Je rijdt rustig en oplettend door het centrum. Een auto voor je stopt om voetgangers te laten oversteken. Dus jij stopt ook rustig en tijdig. Vervolgens hoor je een harde knal en gaat de auto heen en weer. Blijk je vanachter te zijn aangereden door een auto die duidelijk minder rustig reed, harder dan de toegestane snelheid,  en er niet in slaagde op tijd te remmen.

Gevolg: je wordt zodanig door elkaar geschud dat je een whiplash oploopt. Met alle klachten die zich daarbij voor kunnen doen, waaronder een pijnlijke en stijve nek, regelmatig hoofdpijn en vermoeidheid.

Op zo’n moment is het wel heel fijn als je de afhandeling van de zaak volledig uit handen kunt geven aan een letselschadebureau. Zeker als de personen die daar werken voldoende tijd voor je nemen, zich goed kunnen inleven in de situatie en de zaak op positieve wijze afsluiten voor het slachtoffer.

Na het afhandelen van deze zaak ontving onze personenschadedeskundige Franca Crone onderstaand bedankje.

Beste mevrouw Crone,

De betaling heb ik in goede orde ontvangen. Ik wil u graag nog een keer bedanken voor alle goede zorgen en aandacht. Ik voelde mij erg gesteund en geholpen in de afwikkeling. Het gaat verder goed met mijn herstel. Ik beoefen nog veel yoga voor mijn nek. Nogmaals hartelijk dank.

Met vriendelijke groet,

Nathalie

Zelf slachtoffer van een ongeval? Benieuwd wat Nostimos voor u kan betekenen

Vrijblijvend contact met Nostimos

Naar de overige ervaringen van cliënten

Zullen we u terugbellen?

Laat hier uw gegevens achter en ik bel u zo snel mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.