Terug naar het overzicht

zaterdag 24 november, 2018

Nostimos bij am:dag in Van Nelle Fabriek

Am:dag, Nostimos Letselschadedeskundigen, met Jelske Vugs en Casper Vink

Nostimos stond op 20 november, met een stand op de am:dag 2018 in de Van Nelle Fabriek te Rotterdam. Niet alleen met een stand waren we vertegenwoordigd, Gert-Jan Mijnen, algemeen directeur van Nostimos, gaf ook een beurssessie, ‘Letselschadeslachtoffers gebaat bij professionele hulp’.

Verschillende sprekers tijdens am:dag

Bezoekers waren vanaf 9:30 uur welkom in de industriële setting van de voormalige koffie-, thee- en tabaksfabriek. De bezoekers konden hun eigen middag sturen, door aan te sluiten bij een van de vele sessies en door vrij rond te lopen op de beursvloer. Zo waren er vier live-shows, met onder andere spreker Jan van Setten die de zaal goed wist op te jutten en te inspireren. Op het programma stonden am:talks, met verschillende sprekers, waarbij overkoepelende thema’s als inspiratie, ondernemerschap, innovatie en verjonging de revue passeerden. Onder andere Olympisch kampioen Maarten van der Weijden en Ingrid de Graaf, directielid van Aegon Nederland en tevens Topvrouw van het jaar 2017, mochten sessies vullen met hun kennis en inspirerende talks.

Directeur Gert-Jan Mijnen aan het woord

De am: expertsessies waren iets kleiner van opzet en werden gevolgd in een andere hal van de van Nelle fabriek. Directeur Gert-Jan Mijnen verzorgde een am:beurssessie, dat zijn inloopsessies op de beursvloer; deze werden gehouden in witte opblaasbare iglo’s waar het publiek kon luisteren naar de sprekers via koptelefoons. Gert-Jan sprak de verzekeringsprofessional aan door een verhaal te vertellen over letselschadeslachtoffers die geen raad weten met hun opgelopen letsel. Wat moeten ze doen en hoe kan de tussenpersoon ze zo goed mogelijk van dienst zijn? Ook de vraag hoe je een goede belangenbehartiger herkent, kwam aan de orde. Na deze kennisdeling was er gelegenheid tot vragen stellen, waarbij collega Casper Vink ondersteuning bood.

Beursstand van Nostimos

De gehele dag waren de beursstands geopend voor de bezoekers waar 56 partners hun diensten aan het publiek lieten zien. Nostimos was een van de standhouders. Het was een geslaagde beursdag voor ons, met veel interessante gesprekken. Contacten zijn gelegd en de zichtbaarheid van Nostimos op deze beurs is in goede aarde gevallen bij het publiek.

Beeldscherm voor iglo AM-dag 2018, Nostimos Letselschadedeskundigen
AM-dag 2018, Nostimos Letselschade

Heeft u ons niet gezien op de am:dag of was u niet aanwezig? Wilt u alsnog met ons in contact komen? Dat kan zeker.

Neem contact met ons op via het contactformulier >>

U kunt vrijblijvend bellen met 0800 – 667 84 66 (gratis) >>

Naar de overige nieuwsberichten >>

Zullen we u terugbellen?

Laat hier uw gegevens achter en ik bel u zo snel mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.