Terug naar het overzicht

woensdag 25 november, 2020

NIEUW: de Nostimos App!

Het onlangs gepubliceerde onderzoek van de Universiteit van Utrecht laat zien dat informatievoorziening aan cliënten wordt gezien als een knelpunt. Verzekeraars maken een groot punt van belangenbehartigers die cliënten afschermen van berichten van verzekeraars. Wij zijn graag transparant naar onze cliënten en willen dat u naast uw vertrouwde contactpersoon van Nostimos ook inzage kan hebben via de Nostimos App en bijbehorend portal. Deze portal is te gebruiken vanaf een desktop of laptop.

Wat is er te zien in de App?

In onderstaande demo video krijgt u alvast een preview:

In de app ziet de cliënt alle in en uitgaande correspondentie behoudens medische informatie en interne notities. Ook kan cliënt via een beveiligde manier appen (zoals in WhatsApp) met de dossierverantwoordelijke. Opdrachtgevers/verwijzers hebben inzage in het dossier conform de AVG. Ook is het mogelijk nieuwe zaken via de App te melden.

Uitbreiding App functies
Na invoering van de App zullen wij deze gaan uitbreiden met meer functies. Zo zullen cliënten documenten kunnen uploaden, kunnen we tussentijdse klanttevredenheid onderzoeken inrichten en is er de wens om ook beveiligd beeldbellen in te voeren via de App.

Meer weten?
Wilt u graag een demo of meer informatie ontvangen over onze app, stuur dan een mail naar contact@nostimos.nl. We plannen dan graag een (online) afspraak met u in.

Zullen we u terugbellen?

Laat hier uw gegevens achter en ik bel u zo snel mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.