Terug naar het overzicht

woensdag 4 april, 2018

Onze nieuwe directeur, Gert-Jan Mijnen, stelt zich voor

Gert-Jan Mijnen

We zijn verheugd dat Gert-Jan Mijnen is aangetreden als onze nieuwe directeur. Gert-Jan is ruim 20 jaar geleden zijn carrière begonnen als letselschadejurist bij Delta Lloyd Verzekeringen. Hier leerde hij niet alleen de kneepjes van het vak, maar ontwikkelde hij ook zijn passie voor het goed bijstaan van slachtoffers van letselschade. Hij groeide binnen Delta Lloyd al snel door naar manager binnen de afdeling letselschade om vervolgens ook gevraagd te worden voor verschillende andere leidinggevende posities binnen de organisatie, waaronder bij de afdelingen schadeverzekeringen, productontwikkeling en IT.

In 2014, na bijna 20 jaar Delta Lloyd, was het tijd om een overstap buiten de organisatie te maken. Dat werd letselschadebureau Korevaar van Dijk, waar hij aan de slag ging als directeur operations. Die rol bekleedde hij ook toen Korevaar van Dijk overging naar het Van Ameyde concern en waar hij verantwoordelijk was voor het samen gaan van Europrotector (Van Ameyde) en Korevaar van Dijk onder de nieuwe naam Flyct.

Maar vanaf nu zet Gert-Jan zijn opgedane kennis en ervaring in om PR Beheer in het algemeen en Nostimos Letselschadedeskundigen in het bijzonder naar een hoger niveau te tillen. “Voor mij is dit een mooie vervolgstap. Ik zie de nodige kansen voor verbetering, waarbij het standaardiseren van de werkwijze van de verschillende kantoren alsmede verdere digitalisering intern en online aanwezigheid extern prioriteit hebben. Dat alles moet mede resulteren in gecontroleerde groei, met name in het particuliere kanaal.

Gert-Jan Mijnen is 48 jaar, getrouwd en vader van drie kinderen. Naast zijn werk heeft hij een passie voor lezen, en dan met name alles over geschiedenis en biografieën. Daarbij geniet hij graag van een mooie fles wijn uit zijn wijnkelder. Maar hij geniet ook enorm van tuinieren, wandelen en het maken van stedentrips.

Wij wensen Gert-Jan heel veel succes en plezier in zijn nieuwe rol als directeur.

Wilt u meer weten over Nostimos of de nieuwe directeur? >>

Zullen we u terugbellen?

Laat hier uw gegevens achter en ik bel u zo snel mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.