Letselschade advies

Neem direct contact op of chat met een van onze medewerkers om uw situatie te bespreken.

Wij geven vrijblijvend en kosteloos advies

Nostimos Letselschadedeskundigen staat slachtoffers van letselschade of overlijdensschade bij in het traject van het vaststellen van de schuldvraag tot het claimen van een schadevergoeding. Wij bieden daarbij advies, tips en ondersteuning om de letselschadezaak tot een goed einde te brengen.

Wanneer is er sprake van letselschade?

Bij letselschade kunt u denken aan lichamelijk en/of geestelijk letsel, bijvoorbeeld een breuk, hersenschudding, grote wond, dat een slachtoffer ondervindt als gevolg van een ongeval, waarbij de schuld niet aan het slachtoffer te wijten is. Dat kan zich voordoen bij onder meer een verkeersongeval, een bedrijfsongeval of bijvoorbeeld door toedoen van een huisdier of vee.

Bij materiële letselschade moet u denken aan inkomensderving, revalidatiekosten, vervoerskosten en kosten voor eventuele huishoudelijke hulp. Tot immateriële schade behoren onder meer geleden pijn, verdriet en psychisch ongemak. De vergoeding daarvoor wordt smartengeld genoemd. Bij de bepaling van de hoogte daarvan wordt ook rekening gehouden of en in hoeverre de schade in de toekomst blijft bestaan.

Betrouwbaar advies

Letselschade kan uw leven totaal veranderen. In het geval van opgelopen letsel, bent u niet altijd in een situatie waarin u zich kunt richten op een juiste afwikkeling van zaken. Er dienen veel dingen uitgezocht en vastgelegd te worden. U heeft een grote behoefte aan informatie en advies. Bijvoorbeeld met betrekking tot de werkwijze en de stadia die zo’n traject omvat.

De afhandeling van letselschade

Letselschade wordt in verschillende stadia afgehandeld. Het begint met het beoordelen en vaststellen van de aansprakelijkheid. Vervolgens wordt de schade beoordeeld. Hierna wordt de omvang van de schade vastgesteld.

Deskundige adviseurs

Nostimos is uitgegroeid tot één van de grootste organisaties van belangenbehartigers in Nederland en is specialist in de afhandeling van letselschade. Onze letselschadedeskundigen staan u bij met deskundig advies en ondersteunen u zoveel mogelijk tijdens de afwikkeling van uw letselschadezaak. Zij nemen u op deze wijze veel zorgen uit handen. Het slachtoffer van letselschade staat centraal in het proces. Wij kunnen alles voor u regelen.

Kosteloos advies en gratis hulp bij uw schadeclaim

Nostimos kent de weg en is bekend met alle regels en uitzonderingen. Onze ervaring en deskundigheid met betrekking tot letselschade, vertaalt zich in goede, bruikbare adviezen; een prettig contact met onze medewerkers en een positief gevoel tijdens de afwikkeling van een vervelende gebeurtenis.

U wilt vrijblijvend advies en hulp bij het claimen van letselschade en smartengeld?

Beschrijf kort uw situatie via onderstaande knop, waarna een van onze letselschadedeskundigen spoedig contact met u opneemt om de mogelijkheden te bespreken.

Wat is u overkomen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nostimos staat ingeschreven in het Register Letselschade

Dit landelijke keurmerk waarborgt onze onafhankelijkheid en de kwaliteit van onze juridische hulp.