Terug naar het overzicht

woensdag 7 oktober, 2020

Geduld is een schone (letselschade)zaak

In 2017 rijdt een automobilist een motorrijder aan. De klap was dusdanig hard dat de motorrijder ten val komt, waarbij niet alleen zijn motor en kleding beschadigd raken, maar de motorrijder ook zijn enkel breekt. Het blijkt een gecompliceerde breuk, waarvoor de motorrijder veelvuldig een bezoek moet brengen aan het ziekenhuis om tot een zo goed mogelijk herstel te komen. Het is duidelijk dat hij ernstig letsel heeft.

Enkel en verzekeringsmaatschappij vertragen het proces

De motorrijder schakelt Nostimos in om hem bij te staan bij de letselschadeprocedure. Ondanks dat de schuldvraag al vrij snel vaststaat, neemt het letselschadetraject toch veel meer tijd in beslag dan waarop in eerste instantie is gerekend. Voor een deel is dit toe te schrijven aan de behandeltijd van de enkel. Maar voor een veel groter deel is dit het gevolg van een traag reagerende verzekeringsmaatschappij, die steeds weer mogelijkheden ziet om het traject te verlengen.

De aanhouder wint

Als letselschade-expert laat je je dan niet zo snel uit het veld slaan en blijf je regelmatig bij de verzekeraar aankloppen om het letselschadetraject niet nog langer te laten duren. En uiteindelijk, na drie jaar, is er een definitief einde gekomen aan dit traject, waarbij de verzekeringsmaatschappij is overgegaan tot het betalen van zowel de geleden materiële schade, de kosten die verband houden met de gebroken enkel als een passend bedrag ter compensatie van de letselschade. Tot groot genoegen van onze cliënt.

“Ik ben erg tevreden over de begeleiding van mevrouw Houben. Door de trage tegenpartij zag ik het regelmatig niet meer zitten en als ik dit zelf had moeten doen was ik er misschien mee gestopt. Mevrouw Houben heeft me altijd geduldig en duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden waren en welke acties ze ging ondernemen.

Marcel P.”

Zullen we u terugbellen?

Laat hier uw gegevens achter en ik bel u zo snel mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.