Terug naar het overzicht

maandag 14 oktober, 2019

Victor en Jeannie Coenen vertellen over hun ervaring

Victor en Jeannie Coenen over Nostimos Letselschadedeskundigen.
  •         Nostimos Letselschadedeskundigen

Ik had ooit het plan opgevat mijn werkgever aansprakelijk te stellen voor de schade aan mijn gezondheid. Deze was in mijn ogen terug te voeren op de arbeidsomstandigheden. Ik had, toen ik nog kon werken, herhaaldelijk aangegeven dat er iets niet deugde. Metingen die ik had laten verrichten, wezen zondermeer in die richting. Helaas was ik zelf het kind van de rekening en ik moest mij medio 2007 ziek melden en belandde uiteindelijk voor 50% in de WIA.

Een collega van mij adviseerde mij om in verband met mijn letselschade contact op te nemen met letselschadebureau Nostimos te Sittard. Ik heb dat advies opgevolgd en daar heb ik geen spijt van gehad. Zonder de vasthoudendheid en vertrouwen van Huub van Dijk, had ik het bijltje er in de loop van de vier jaar bij neergegooid. Ofschoon zowel medici als onderzoekers aangaven dat mijn problemen waarschijnlijk veroorzaakt waren door de contacten met de chemische stoffen, was niemand bereid dit op papier te zetten en daar een handtekening onder te zetten.

Geschokt was ik te moeten constateren dat mijn werkgever door moddergooien en het verdraaien van feiten zijn verantwoordelijkheden trachtte te ontlopen. De energie die nodig was om hierop van repliek te dienen ontbrak mij. Gezondheid is niet in geld uit te drukken en vaker heb ik de verantwoordelijken gegund, om net zoals ik, bij elke inspanning door een rietje te ademen. Het waren de rust die Huub uitstraalde en tegelijkertijd zijn terriërgedrag, die mij aanspoorden om door te zetten.

Dit resulteerde begin 2013 in een gedeeltelijke genoegdoening met een door de verzekering van de werkgever geaccordeerde schikking. Het is uiteraard pijnlijk om, met minder dan de helft genoegen te moeten nemen, maar zonder de hulp van Huub en zijn gewaardeerde collega’s, had ik beslist met lege handen gestaan.

Tot dank verplicht

Victor en Jeannie Coenen

Zullen we u terugbellen?

Laat hier uw gegevens achter en ik bel u zo snel mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.