Letsel komt altijd onverwachts en houdt zich niet aan kantoortijden. Nostimos is daarom altijd bereikbaar voor u. Ook ´s avonds. U kunt de letselschadedeskundigen telefonisch (via een secretaresse) bereiken of via e-mail. Belt u in de avonduren naar Nostimos, dan hebt u contact met onze telefoonservice. U wordt de eerstvolgende werkdag teruggebeld. Bij noodgevallen wordt u ’s avonds doorverbonden met een van de leidinggevenden. De bereikbaarheid van Nostimos is daarmee gegarandeerd.

De filosofie van Nostimos is dat u als slachtoffer centraal staat. Wij bieden onze deskundigheid als belangenbehartiger daarom aan bij u in de buurt, met een landelijke spreiding van vestigingen en deskundigen. Daardoor blijft de reistijd beperkt en weet u zeker dat u met iemand te maken krijgt die de taal van de regio spreekt. Op een persoonlijke manier. Met kennis van zaken.

Hulp nodig bij letselschade? Bel gratis 0800-667 84 66 of laat u terugbellen. U kunt ook ons contactformulier invullen door op onderstaande knop te klikken.

Letselschade claimen?

Contact met NostimosMooyman

Benieuwd wat de letselschade-experts van NostimosMooyman voor u kunnen betekenen? Klik op onderstaande knop.

Neem contact op