Terug naar het overzicht

woensdag 15 augustus, 2018

Nostimos verwelkomt loonschade jurist

Jelske Vugs, Loonschade jurist en paralegal bij Nostimos Letselschade deskundigen

Weer mogen we een nieuwe collega in ons midden verwelkomen. Jelske Vugs is deze maand begonnen als loonschade jurist binnen Nostimos. Naast het behandelen van loonschades zal ze ook actief zijn als paralegal voor schaderegelaars.

Jelske is 26 winters jong, is woonachtig in de omgeving van Den Bosch en vindt reizen met het openbaar vervoer geen probleem. Ze heeft verschillende studies voltooid. Zo begon ze met studeren in Nijmegen, aan de Radboud Universiteit. Hier heeft ze de bachelor Recht & Management behaald in drie jaar tijd. Na haar bachelor wist ze haar master te halen in rechtsgeleerdheid (burgerlijk recht) aan dezelfde universiteit.

Tijdens deze master besloot Jelske om in het buitenland te gaan studeren, daar koos ze Rome voor uit. Met plezier volgde ze aldaar vakken aan de universiteit. Omdat ze niet genoeg kreeg van het studeren, rondde ze twee jaar later haar tweede master af (Strategic Management) aan dezelfde universiteit in Nijmegen waar ze eerder ook studeerde.

Na het behalen van haar diploma’s startte ze haar eerste baan bij Achmea/Interpolis in de functie van schadeadviseur. Dit heeft ze een klein jaar gedaan, waarna ze de beslissing nam om over te stappen naar Nostimos Letselschadedeskundigen.

Wij wensen Jelske veel plezier in haar nieuwe functie toe.

Heeft u als werkgever, loonschade ondervonden?

Neem contact op met loonschade jurist Jelske >>

Naar de overige nieuwsberichten >>

Zullen we u terugbellen?

Laat hier uw gegevens achter en ik bel u zo snel mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.